Korčula , ljetovalište Prižba - Apartmani Prižba, Apartmani Korčula

Prižba stranice vam predlažu izbor za privatni smještaj u kojemu su apatmani Prižba i apartmani Korčula. Sa svojim jedinstvenim krajobrazom najrazvedenije obale otoka Korčule, Prižba može ponuditi jedinstveni odabir za privatni smještaj u kojem su apartmani uz more ili apartmani pored plaža također prikladnih za djecu.

Ovdje možete rezervirati apartman, pronaći informacije o mjestu Prižba i otoku Korčula. Slike ljetovališta Prižba, mjesta Blata, uvale Vela Luka i grada Korčule pogledajte u galeriji slika. Također smo osigurali detaljne informacije kako doći u uvalu Prižba, potkrepljene opisima, slikama, mapama i linkovima na stranice sa plovidbenim redovima.

I ljeta i zime ovdje su odmor. More je stopljeno sa nebom i prirodom. Mitski otočići koji okružuju obalu među svojim borovima skrivaju romantinče tajne.

Prizba.net i korcula-larus.com posjeduju neke od najatraktivnijih ponuda u kojima su apartmani diljem mjesta Prižba kao i drugih uvala otoka Korčule. Kliknite ovdje kako bi započeli pretragu za vaš Korčula Prižba apartman.

Korula Priba apartmani apartman Andreis

Apartman u ljetovalištu Prižba, otok Korčula:

Andreis upstairs apartmentApartman za 4 osobe, prostran s komfornim i opremljenim spavaćim sobama i kuhinjom sa strojem za pranje posuđa. Apartman ima prostranu terasu s pogledom na more. Korisnici ovog apartmana mogu koristiti roštilj koji se nalazi u dvorištu pored kuće.
Apartmani - detaljnije | Drugi apartmani

Prižba - otok Korčula

    Prižba je ljetovalište koje se nalazi na južnoj strani otoka Korčule. Proteže se uz obalu u dužini od oko 5 kilometara, započevši od uvale Gršćrica, pa do predjela Prišćapac i Vinačac (pogledajte kartu). Prižba se sastoji od nekoliko manjih uvala i dva poluotoka: Ratak i Prišćapac. Na ovom prostoru se nalaze najljepši apartmani te nekoliko trgovina i restorana. Trgovine su opskrbljene osnovnim potrepštinama, a u restoranima ćete pronaći vrhunsku ponudu svih domaćih specijaliteta od ribe, mesa, povrća te autohtonih vina.

    Ljetovalite Prižba ukrašavaju četiri manja otoka (Vrhovnjak, Sridnjak, Crklica i Stupa) koji se nalaze oko 800 metara nasuprot obale. Otoci su nenaseljeni i prekriveni borovom šumom s mnogo mjesta pogodnih za kupanje i sunčanje ili odmor u dubokoj sjeni borova. Tamo se također mogu pronaći specijaliteti koji se mogu jesti direktno iz mora, delikatesne ježine i priljepci.


Pogledajte apartmane Andreis, Korčula - Prižba
Još apartmana iz ljetovališta Prižba i drugih uvala na otoku Korčula


Posjetite i druga zanimljiva mjesta u okolini ljetovališta Prižba - otok Korčula


Za vrijeme boravka u našim apartmanima, posjetite mjesto Blato te razgledajt zanimljivu povijesnu jezgru gdje se ljeti odvijaju razna kulturna i folklorna zbivanja. U blizini je također i Vela Luka, poznata uvala gdje ćete pronaći kvalitetne riblje restorane, a sigurno će vas zanimati i poznate arheološke lokacije. Više o mjestima zanimljivim za posjetiti na otoku Korčuli kliknite ovdje
Apartmani Prižba - Korisni linkovi:


Korula Priba Crkve
Korula Priba Agroturizam


Stone House
Apartments Poplat - island of Korcula


Apartmani

Zahvaljujem se za posjet, apartmani Korčula Prižba:


Sunčana strana
ENGLISH
POČETAK
APARTMANI ANDREIS
APARTMANI PRIŽBA
GALERIJA SLIKA
PRIŽBA ŠKOJI
KONTAKT
Druga strana
KORČULA MAPA
KAKO DOĆI
KORČULA
GASTRO
SMJEŠTAJ - NOVOSTI
EVIDENCIJA GOSTIJU Novo!
Bookmark

Bookmark and Share

Vrijeme
Korčula - Prižba:
Click for Split, Croatia Forecast

Za detaljnu vremensku prognozu posjetite stranicu:
Korčula - Vremenska prognoza
Web design: Emil Andreis Korčula Prižba Apartman - Apartmani©2006.