Vremenska prognoza Korčula Prižba

Hrvatska danas:


Hrvatska sutra
Prognoza vremena za Jadran


IZVJEE POMORSKOG METEOROLOKOG CENTRA SPLIT DRAVNOG HIDROMETEOROLOKOG ZAVODA
DAN 13.12.2017. U 06 SATI


UPOZORENJE

Na junom Jadranu, u poetku i na dijelu srednjeg, mjestimini udari junog vjetra 35-40 vorova, naveer e oslabiti. U Velebitskom kanalu kratkotrajno tijekom jutra mjestimini udari bure 35-40 vorova. U drugom dijelu noi na sjevernom Jadranu mjestimini udari junog i jugozapadnog vjetra 35-40 vorova. Ponegdje mogunost za nevere.

STANJE

Dolina s frontalnim sustavom sporo se premjeta preko Jadrana na jugoistok, a sa sjeverozapada se primie nova.

VREMENSKA PROGNOZA ZA JADRAN ZA PRVIH 12 SATI

SJEVERNI JADRAN: Vjetar uglavnom jugozapadni i sjeverozapadni, ponegdje u Transkom zaljevu i bura, 6-16, a u Velebitskom kanalu bura kratkotrajno do 20 vorova. More 2-3. Vidljivost 10-20 km. Promjenljivo oblano, ponegdje kia i pljuskovi. SREDNJI I JUNI JADRAN: Jugo 1-2, na junom Jadranu, u poetku i na dijelu srednjeg, do 26 vorova, okretat e na srednjem Jadranu, naveer i junom, na sjeverozapadni vjetar i zatim slabiti na 6-16 vorova. More 3-4, slabit e na 2-3, najkasnije na krajnjem jugu. Vidljivost 10-20 km. Promjenljivo oblano, ponegdje kia i pljuskovi.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DALJNJIH 12 SATI

Na srednjem i junom Jadranu uglavnom umjeren sjeverozapadni vjetar, a na sjevernom Jadranu umjeren do pojaan juni i jugozapadni, do jutra ponegdje i jak. More umjereno valovito, zatim na sjevernom Jadranu ponegdje valovito. Promjenljivo i preteno oblano, ponegdje kia i pljuskovi.

PMC - Split OpisPosjetite i druga zanimljiva mjesta u okolini ljetovališta Prižba - otok Korčula


Za vrijeme boravka u našim apartmanima, možete posjetiti mjesto Blato te razgledati zanimljivu povijesnu jezgru gdje se ljeti odvijaju razna kulturna i folklorna zbivanja. U blizini je takđoer i Vela Luka poznata uvala gdje ćete pronaći kvalitetne riblje restorane a možete i razgledati neke arheološke lokacije. Više o mjestima zanimljivim za posjetiti na otoku Korčuli kliknite ovdjeSunčana strana
ENGLISH
POČETAK
APARTMANI ANDREIS
APARTMANI PRIŽBA
GALERIJA SLIKA
PRIŽBA ŠKOJI
KONTAKT
Druga strana
KORČULA MAPA
KAKO DOĆI
KORČULA
GASTRO
SMJEŠTAJ - NOVOSTI
EVIDENCIJA GOSTIJU Novo!
Bookmark

Bookmark and Share

Vrijeme
Korčula - Prižba:
Click for Split, Croatia Forecast

Za detaljnu vremensku prognozu posjetite stranicu:
Korčula - Vremenska prognoza
Web design: Emil Andreis Korčula Prižba Apartman - Apartmani©2006.